Ook de Grand Prix van Italië zonder fans

door Tim Koenders
1

Vandaag is officieel bekend gemaakt dat ook de Grand Prix op Monza zonder fans verreden zal worden. De Formule 1 hoopt zo snel mogelijk weer fans toe te laten bij de races maar dit moet allemaal wel veilig gebeuren. De organisatie heeft besloten nog geen fans toe te laten.

De eerste races van het seizoen werden allemaal zonder fans verreden. Ook voor de komende Grands Prix is dit het plan. De Formule 1 kijkt bij elke Grand Prix of er mogelijkheden zijn om het evenement met fans te laten plaatsvinden. Maar ook voor de Grand Prix van Italië is dit nog niet mogelijk. In andere raceklassen, bijvoorbeeld in Amerika, zijn er al wel fans aanwezig maar in de Formule 1 de komende tijd dus nog niet.

De eerstvolgende Grand Prix waar misschien fans aanwezig kunnen zijn zou dan de race zijn op Mugello. Aangezien dat maar een week later in hetzelfde land is, is het maar de vraag of het daar wel zou kunnen. Wanneer er weer fans toegelaten kunnen worden is nog steeds de vraag maar ondertussen worden er al wel kaarten verkocht voor de Grand Prix van Rusland.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden