Organisatie Grand Prix van Rusland mikt op 30.000 fans

door Tim Koenders
1920x1080-GP-Rusland-2017

De organisatie van de Grand Prix van Rusland wil 30.000 fans toelaten. Dat heeft Alexey Titov aangegeven in een gesprek met Motorsport.com. 30.000 fans is ongeveer 50% van de capaciteit. Daarnaast geeft hij aan dat er sowieso een aantal fans aanwezig zullen zijn. 

Op 27 september zal de Grand Prix van Rusland verreden worden. De vraag is nog steeds bij welke Grand Prix er weer fans aanwezig kunnen zijn. De organisatie van de Grand Prix van Rusland rekent erop dat 30.000 fans de race op de tribunes kunnen aanschouwen. Dat zou de helft zijn van de totale capaciteit. Minder dan 30.000 toeschouwers is ook nog mogelijk maar volgens Alexey Titov zijn er sowieso een aantal fans aanwezig, dat heeft hij laten weten aan Motorsport.com.

“Op dit moment zijn we in overleg over een toeschouwersaantal van 30.000. De Grand Prix zal wel anders vormgegeven worden in vergelijking met andere jaren. Er zullen inderdaad fans zijn maar er zal bijvoorbeeld geen pit walk zijn. Ook de signeersessies zullen niet plaatsvinden. Binnenkort zullen we bekendmaken wat er als vervanging te doen zal zijn.”

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden