Pascal Wehrlein opnieuw naar het ziekenhuis

Wehrlein

Sauber-coureur Pascal Wehrlein zal een dezer dagen een bezoek moeten brengen aan het ziekenhuis, naar aanleiding van zijn bizarre crash tijdens de Grand Prix van Monaco. Wehrlein werd vlak voor de tunnel gelanceerd door McLaren-coureur Jenson Button en kwam zijwaarts tegen de baanafzetting terecht.

Nieuwe tegenslag dus voor de Duitser die het begin van dit seizoen al moest missen wegens een rugblessure die hij afgelopen winter opliep tijdens de ‘Race of Champions’.

Aanvankelijk liep Wehrlein gisteren ogenschijnlijk ongeschonden weg bij zijn gecrashte auto, maar volgens het Duitse RTL kreeg de Sauber-rijder later toch weer last van zijn rug. Om er zeker van te zijn dat alles in orde is zal hij dus naar het ziekenhuis moeten, zo zei de 22-jarige coureur tegen het Braziliaanse Globo: “Ik heb weer met mijn hoofd de barrier geraakt dus er zal een CT-scan van mijn rug gemaakt worden. We zullen zien. Het lijkt allemaal in orde, maar na mijn vorige ongeluk ben ik er niet zeker van. Hopelijk valt het mee.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen