Pérez niet onder de indruk van geruchten

GP2006_100125_69I2222-medium

Sergio Pérez is negatief getest op het coronavirus en mag dit weekend dus weer racen. Pérez verscheen daarom ook weer op de vaste perssessie. Tijdens de sessie ging hij onder andere in op zijn terugkeer in de paddock, en de geruchten over zijn stoeltje bij Racing Point.

"Ik ben blij dat ik terug ben bij het team en van het virus af ben. Ik kan nu weer doen waar ik van hou", vertelt Pérez. Erg ziek is de Mexicaan tijdens zijn quarantaine in Milton Keynes niet geweest. "Een of twee dagen heb ik me moe gevoeld, maar dat krijg je als je zo lang alleen zit. Ik kon mijn kamer niet uit, maar heb wel geprobeerd op fit te blijven."

Tijdens de perssessie werd ook ingegaan op het gerucht dat Sebastian Vettel volgend jaar het stoeltje van Pérez gaat overnemen. De Duitser maakte, tijdens de weekenden in Silverstone, samen met Otmar Szafnauer een ritje in de Ferrari van de Racing Point-teambaas. Dit wakkerde het gerucht verder aan. Pérez is echter niet onder de indruk. "Otmar is de trotse eigenaar van een Ferrari. Iedereen mag doen wat hij wil. Ik zoek niks achter de ellebooggroet met Lawrence (Stroll red.), of die rit naar het benzinepomp. Wat ik van het team heb gehoord, is dat ze met mij verder willen gaan. Het zal niet lang duren totdat de geruchten zullen verdwijnen", besluit Pérez.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen