Pierre Gasly geniet volop van adrenaline die hij in Monaco voelt

SI202105220184_hires_jpeg_24bit_rgb

AlphaTauri-coureur Pierre Gasly presteert al het hele weekend goed. De Fransman wist de zesde startplek te pakken voor de Grand Prix van Monaco en geniet volop van de adrenaline rush die hij voelt als hij in de auto zit.

"Ik ben heel erg blij met P6", stelt Gasly tegenover Grand Prix Radio. Voorafgaand aan de kwalificatie had de Fransman nooit gedacht zich zo goed te kunnen kwalificeren voor de race. "Na VT3 hebben we wat dingen aangepast en we gaan echt de goede kant op. Alles kwam bij elkaar in Q3, toen ik mijn beste rondje van het weekend reed. Ik ben erg blij."

Pierre Gasly / AlphaTauri / Monaco / 2021
Foto: Red Bull Content Pool (Bryn Lennon/Getty Images)

De AlphaTauri-coureur is het team enorm dankbaar voor de goede auto die ze hem gegeven hebben. Daarnaast geniet hij er volop van om te racen door de smalle straten van Monaco. "De adrenaline giert door mijn lijf. Het is zo'n snelle baan", vertelt Gasly. Het enthousiasme in zijn stem is duidelijk hoorbaar en je kunt je als leek alleen maar afvragen hoe het voelt om met zo'n hoge snelheid door zulke smalle straten te racen. "Het gevoel dat het me geeft... De adrenaline die ik hier in Monaco voel, voel ik nergens anders in het leven. Monaco is gewoon the best of the best in het leven."

Lees ook: Top & Flop: VT3 en Kwalificatie GP van Monaco

Lees ook: Lando Norris enorm blij met kwalificatie in de buurt van pole

Lees ook: Mick Schumacher: “Heb auto te hard gepusht”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen