Rafael Villagomez naar HWA RACELAB in Formule 3

1_HWA_RACELAB_F3_RafaelVillagomez

Rafael Villagomez komt in 2021 uit voor het team van HWA RACELAB in de FIA Formule 3. De 19-jarige Mexicaan maakt zijn debuut in het kampioenschap met het team uit Affalterbach. 

In december 2019 deed Villagomez mee in een competitie van de Richard Mille Young Talent Academy. Hij nam het daarin op tegen zestien andere jonge coureurs in verschillende tests. De Mexicaan won de competitie en kreeg een zitje in het Franse Formule 4 kampioenschap in 2020. Hij eindigde zesde in het kampioenschap met één podiumplaats. Daarnaast kwam Villagomez in 2020 ook uit in de Britse Formule 4. Hier stond hij een keer op het podium. Ook was hij nog actief in de Euroformula Open series. Villagomez deed mee aan vier rondes van het kampioenschap in een wagen met een motor gebouwd door HWA.

Villagomez heeft zin in zijn eerste seizoen met HWA. ''Ik ben erg blij en trots om bekend te mogen maken dat ik het FIA Formule 3 kampioenschap ga rijden met HWA RACELAB. Na mijn eerste jaar in een Formule-klasse zal dit een grote stap zijn, maar ik weet zeker dat ik veel ga leren en dat we goed werk zullen leveren! Ik wil het team bedanken, maar ook mijn familie, iedereen die vertrouwen in mij heeft getoond en mijn manager Tom Claessen die er al vanaf het begin voor mij is. Ik kan niet wachten tot het seizoen begint!

https://twitter.com/hwaag_official/status/1356906452020002818?s=20

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden