F1 aan Tafel: Red Bull nu al sneller

3639737

Een belangrijke verklaring van de FIA, het mogelijke vertrek van Michael Masi, maar ook de helm van Max. Daarover gaat het in de nieuwste aflevering van F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio. Net als elke week ontvangt presentator Mattie Valk spraakmakende gasten met kennis én liefde voor de autosport.

 

De eerste gast is Rob van Someren, bekend van Somertijd, die in de podcast kritisch is om het gebruik van het kostenplafond in de autosport, de zogenoemde  budget cap: “Mercedes heeft volop gebruik gemaakt van de mogelijkheden die het reglement biedt om de power units te veranderen.”

Frans' gevoelige snaar

Ook zangeres Nance Coolen schoof aan aan de podcasttafel van F1 aan Tafel, die hopelijk binnenkort weer de planken op kan. “Maar dat roep ik al twee jaar”, aldus Nance die ook een fervent autosportliefhebber is. 

En uiteraard mag ook Frans Verschuur niet ontbreken. De enige Nederlandse teambaas die ooit een Verstappen kampioen maakte, moest toegeven dat ook hij een gevoelige snaar heeft. “Twee zelfs”, zegt Verschuur. “De ene is Doutzen Kroes”. Wat de andere is, hoor je in deze aflevering van F1 aan Tafel. 

Vertrek Michael Masi

Maar natuurlijk gaat het ook over de geruchten dat Michael Masi waarschijnlijk zal vertrekken. En over het onderzoek van de FIA dat  in volle gang is.  En ook het inkorten van de raceweekend van vier naar drie dagen is onderwerp van gesprek deze week. 

Reden te meer om weer te luisteren naar F1 aan Tafel, de wekelijkse podcast van Grand Prix Radio.

Disclaimer: Alle gebruik van hetgeen in deze podcast ‘F1 aan Tafel’ wordt opgemerkt is ongeoorloofd zonder expliciete schriftelijke toestemming ter zake verkregen van Grand Prix Radio en met inachtneming van een duidelijke bronvermelding met link.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen