Richard Verschoor rijdt Formule 2-race in Monaco

EJZxpiuUcAAnHgA

Richard Verschoor mag voor de tweede keer instappen in de Formule 2-bolide van MP Motorsport. De Nederlander maakte indruk tijdens de openingsrace van de Formule 2 in Bahrein en mag zich daarom bewijzen in Monaco.

Het is al weer twee maanden geleden dat er een Formule 2-race is verreden. Nederlanders Bent Viscaal en Richard Verschoor mochten beide hun Formule 2-debuut maken tijdens deze race in Bahrein. Viscaal en Verschoor kregen toendertijd te horen dat ze alleen die race mochten rijden met een eventuele optie tot het volledige seizoen. Inmiddels weten we dat Viscaal een contract heeft gekregen voor het hele seizoen maar van Verschoor was er tot nu toe nog geen nieuws.

'Never give up'

Waar Viscaal dus het hele seizoen mag blijven rijden, blijft het voor Verschoor vooralsnog  bij één extra race. De Nederlander mag zich dus opnieuw gaan bewijzen. Verschoor reageert op de kans op zijn sociale media. "Ik ben super enthousiast om weer te mogen racen in Monaco. Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt en ik ben blij dat het mij een stap dichterbij het volledige seizoen heeft gebracht", vertelt Verschoor die zelf aangeeft alle hulp te kunnen gebruiken, maar dat zijn motto 'never give up' zijn punt wederom bewezen heeft.

https://twitter.com/R_Verschoor1/status/1394306871562018822

Verschoor komt komend weekend in actie op het circuit van Monaco. De Formule 2-races vinden plaats op vrijdag 21 mei om 11.45 uur en op zaterdag 22 mei om 8.20 en om 17.15 uur.

Houd Grand Prix Radio in de gaten voor meer updates over de Formule 2!

Lees ook: Moeilijk weekend Max Koebolt in European Le Mans Series

Lees ook: Oscar Piastri wint tweede race Formule 2-weekend Bahrein

Lees ook: Richard Verschoor debuteert in Bahrein in Formule 2

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden