Romain Grosjean blijft bij Haas F1

1920x1080-Romain-Grosjean-Haas-GP-België-2019

Haas F1 heeft de rijders voor 2020 bekendgemaakt. Het Amerikaanse team rijdt ook volgend seizoen met Romain Grosjean en Kevin Magnussen. Ondanks de wisselvallige prestaties van Grosjean dit seizoen heeft de teamleiding genoeg vertrouwen in de Fransman om nog een jaar met hem door te gaan.

Door de contractverlenging van Grosjean kan er een streep door de naam van Nico Hulkenberg. De Duitser werd nadrukkelijk genoemd als vervanger van de Fransman. Haas-teambaas Gunther Steiner gaf toe dat hij zou beslissen tussen die twee rijders als teamgenoot voor Magnussen. Gisteren zei Hulkenberg nog tegen Duitse media: “Er is zeker interesse en we kijken naar opties. Er is nog niets concreets, maar als ik wil dan heb ik een stoeltje.”

Grosjean zal in 2020 voor het vijfde jaar op rij deel uitmaken van het Amerikaanse team. Steiner is blij dat hij met dezelfde line up in 2020 kan racen. “Ervaring is belangrijk voor Haas F1 en met Romain Grosjean en Kevin Magnussen als coureurs voor 2020 hebben we een solide basis om door te groeien."

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden