Rudy van Buren is goed voorbereid op aankomend weekend

door Tim Koenders
AP-1W4EWM68H2111_news

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Rudy van Buren vooruit op zijn weekend in de Duitse Porsche Carrera Cup. Rudy rijdt dit weekend op de Sachsenring. Het team heeft zich super goed voorbereid om een goed resultaat te behalen.

“We zijn op de Sachsenring voor het tweede weekend van de Duitse Porsche Carrera Cup. Waar het in Le Mans eigenlijk allemaal tegenzat waardoor het een frustrerend en tegenvallend weekend werd zijn we nu op de Sachsenring met verse en goede moed. We hebben hier vorige week ook getest en dat ging erg goed. We hebben wat dingen in het team veranderd en we hebben wat dingen aan de auto veranderd. Hierdoor staan we allemaal op scherp om te laten zien wat erin zit.”

“Aan de voorbereiding heeft het dus in ieder geval niet gelegen. Het circuit is erg gaaf maar of het om te racen ook zo is vraag ik me af. Maar vanuit het rijdersperspectief is het erg gaaf. De flow, het gevoel en de hoogteverschillen maken het een mooi circuit. We zijn er allemaal op gebrand om er iets moois van te maken en ik laat weer van me horen na het weekend.”

De hele update van Rudy van Buren is te horen op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden