Rudy van Buren pakt eerste Carrera Cup-podium

Rudy-van-Buren

Rudy van Buren pakte afgelopen weekend zijn eerste podium in de Duitse Porsche Carrera Cup. Op Monza eindigde hij in de tweede race op een tweede plaats. In de eerste race wist de Nederlander als zevende over de streep te komen.

Afgelopen weekend stonden er twee races op Monza op het programma in de Duitse Porsche Carrera Cup. Rudy van Buren beleefde een goed weekend door zijn eerste podium te behalen. “We hikken er al een tijdje tegenaan. Vorig jaar was er een race waar ik hem zelf weggooide.” In Monza lukte het wel en daar is van Buren heel erg blij mee. “Ik kon hem echt zelf op de baan verdienen.”

Van Buren liet aan Grand Prix Radio weten dat het hele weekend goed is verlopen. De vrije trainingen gingen goed en in de kwalificatie eindigde hij als zesde en achtste. “We willen altijd meer maar we hebben weer een stap naar voren gezet.” In de eerste race werd hij zevende en in de tweede race behaalde hij eindelijk het podium. “Het is een enorme opsteker voor het team, voor mij en iedereen die er hard aan mee heeft gewerkt.”

De hele update van Rudy van Buren is te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Lucas di Grassi wint E-Prix van Puebla na diskwalificatie Wehrlein

Lees ook: Palou wint IndyCar-race Road America na drama Newgarden

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Stiermarken

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden