Schumacher ziet Vettel als vriend

Vettel-Schumacher

Mick Schumacher heeft een goede relatie met Sebastian Vettel, in een interview noemt hij het een echte vriendschap. De rookie wil veel leren van Vettel, gelukkig voor hem voorziet de viervoudig wereldkampioen hem van veel adviezen.

Voor aanvang van het seizoen gaf Vettel aan Mick Schumacher graag te willen helpen. Michael Schumacher was Vettel zijn grote idool, hij kreeg hulp van de zevenvoudig wereldkampioen aan het begin van zijn carrière. De Aston Martin-coureur hoopte hetzelfde te kunnen betekenen voor de zoon van Michael.

Vriendschap en adviezen

Schumacher heeft in een interview met Motorsport.com aangegeven inderdaad veel advies te krijgen. “Het belangrijkste advies dat hij me gaf is om altijd te onthouden waarom je hier bent, omdat je houdt van de sport. Wanneer dat niet meer het geval is zit je op de verkeerde plek.” De Duitsers in de Formule 1 kunnen het goed met elkaar vinden. Schumacher ziet het zelfs als een echte vriendschap. “Ik heb enorm veel respect voor hem, ik denk dat we onze band wel een echte vriendschap kunnen noemen.”

Lees ook: Mick Schumacher: “Heb auto te hard gepusht”

Lees ook: Voorbeschouwing Indy 500: Rinus Veekay kanshebber

Lees ook: Tom Coronel: “Enige doel familie Verstappen is kampioen worden”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden