Seizoen 3 Drive to Survive op 19 maart te zien

SI202012130276_news

Vlak voor de seizoensopener in Bahrein komt het nieuwe seizoen van de Netflix-serie F1: Drive to Survive uit. Op 19 maart zal het derde seizoen, dat bestaat uit tien delen, te streamen zijn. Het nieuwe seizoen gaat over het gekke coronajaar van 2020.

Op de site van de Formule 1 staat al de eerste teaser van de serie. De serie gaat over het bijzondere afgelopen jaar. Zo worden de transfers van de coureurs, de recordbrekende Lewis Hamilton en de bijzondere overwinningen van Gasly en Pérez genoemd als grote momenten in de serie. Ook zegt de Formule 1 dat de fans dichter in de paddock komen dan ooit tevoren.

Kritische coureurs

Er heerst echter niet alleen vreugde rond de serie. Afgelopen jaren werd er ook veel kritiek op de serie geleverd door coureurs. Onder andere Max Verstappen, Kevin Magnussen en Pierre Gasly lieten van zich horen. Max Verstappen gaf zelfs aan dat sommige boordradio's en fragmenten op andere momenten in de serie werden geplakt, zodat het moment dramatischer leek.

GP2016_195743_MS23217-700x467
(c) Racing Point

Ondanks deze kritiek is de serie toch mateloos populair. Zo stond het onder andere in de top 10 best bekeken documentaires van april 2020. De populariteit van de sport is er waarschijnlijk ook door gestegen. Op Twitter, Facebook en Instagram stegen de bezoekers op het kanaal van de Formule 1 met maar liefst 99%.

De serie is op 19 maart te zien op Netflix en de trailer wordt ergens komende weken online gezet.

Lees ook: Red Bull presenteert nieuwe bolide op 23 februari

Lees ook: Teambaas Tost verwacht fantastische races Tsunoda

Lees ook: Pirelli maakt selectie compounds 2021 bekend

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen