Social media vol met reacties op nieuws Olav Mol

door Raymond Janssen
P-20170521-00755_News

Talloze fans hebben dit weekend gereageerd op het bericht dat Olav Mol in het komende seizoen niet meer de vaste commentator van de Formule1 is. Vanuit heel de wereld werd met verbazing gereageerd op het nieuws, dat donderdagavond bekend werd. Ook verschillende BN'ers spraken hun steun uit voor Mol.

Zo geeft twitteraar Herman Jaeger aan dat hij voortaan naar de radio luistert, als hij de Formule 1 wil volgen. Volgens Jaeger wordt de kennis en kunde van Mol en zijn collega Jack Plooij niet op waarde geschat.

Legendarisch

Nicolle Meijer deelt die mening en vindt dat zelfs saaie races de moeite waard worden als Mol ze van commentaar voorziet, legendarische races worden zelfs onvergetelijk. Dit zegt ze erover op Twitter:


Shorttrack-schaatser Daan Breeuwsma weet wel een oplossing als hij hoort dat Olav Mol volgend seizoen alleen nog op Grand Prix Radio te horen is.

Carlos Sainz / Scuderia Ferrari / Grand Prix Saoedie-Arabië
Foto: Scuderia Ferrari Press Office

Tom Coronel bedankt Mol voor de mooie samenwerking. Hij zal de verslagen van Mol missen.

Carlos Sainz / Scuderia Ferrari / Grand Prix Saoedie-Arabië
Foto: Scuderia Ferrari Press Office

Stem van Olav

Ook het populaire tv-programma Veronica Inside staat stil bij het nieuws over Mol. “De stem van Jean Nillissen hoorde bij de Tour de France en de stem van Olav hoort bij de autosport”, aldus Johan Derksen.

Petitie voor Olav en Jack

Radiostation 538 startte eerder al een petitie om Olav Mol en Jack Plooij te behouden voor de Formule 1. In de Ochtendshow van Frank Dane legde Olav Mol uit hoe hij het nieuws had gehoord en hoe hij het had beleefd. Wil je de petitie ook tekenen? Klik hier!

Ook tv-recensent Angela de Jong snapt niets van het passeren van Olav Mol. In haar dagelijks column voor de DPG-bladen schrijft ze "er geen reet van snapt dat Viaplay Olav Mol niet heeft binnengehaald". Haar hele column lees je hier.

door Raymond Janssen

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden