Stem op F1 aan Tafel in Dutch Podcast Awards

Frans

F1 aan Tafel, de wekelijkse Podcast van Grand Prix Radio is genomineerd voor de Dutch Podcast Award in de categorie sport, daar zijn we natuurlijk super trots op! Je hebt nog maar drie dagen om te stemmen. Waar wacht je nog op, stemmen dus! 

De Dutch Podcast Awards wordt sinds 2018 georganiseerd door BNR Nieuwsradio. Door stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury worden de winnaars gekozen. In 2020 werden er door maar liefst 68.000 luisteraars gestemd.

De Dutch Podcast Awards bestaat in 2021 uit negen categorieën naast de titel 'Beste podcast van Nederland'. F1 aan Tafel is genomineerd in de categorie sport. Op 26 en 27 oktober worden de winnaars van de categorieën bekend gemaakt. Dit gebeurt één voor één online en via de radio (BNR Nieuwsradio).

Stemmen kan nog tot zondag 10 oktober 23.00 uur via podcastawards.nl  Wees er snel bij en breng je stem uit op de grootste F1-podcast van NL geproduceerd door Grand Prix Radio.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/10/Award-Frans-Verschuur-1.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel genomineerd voor Dutch Podcast Award

Lees ook: Lando Norris: “Auto 2022 niet makkelijk te rijden”

Lees ook: Tijdschema voor de Grand Prix van Turkije

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden