Stroll doet boekje open over kritiek

DSC07057

Lance Stroll zat onlangs in de podcast van Natalie Pinkham. Hier had hij het veel over de kritiek die hij gedurende zijn carrière ontvangt. Veel van deze kritiek is ontstaan uit het feit dat Lance Stroll in de Formule 1 is gekomen met het geld van zijn vader.

'Altijd als ik iets slechts doe, een fout maak, dan zwengelt de kritiek weer aan. Dan wordt ik weer kapot gemaakt in de media. Ik denk dat het nou eenmaal is zoals het is. Ik ben een tijd geleden al tot die conclusie gekomen. Ik probeer erom te lachen, in plaats van te huilen.' Legt Stroll uit.

Hij vult aan: 'Als je succesvol bent, zullen er altijd mensen zijn die dat succes proberen neer te halen. Het is nou eenmaal hoe deze wereld werkt. Er zal altijd negativiteit om me heen zijn. Ik probeer positief te blijven, en te luisteren naar de mensen die het dichtst bij mij heen staan.

Lance Stroll betrad onlangs voor een tweede keer in zijn carrière het podium. De 21-jarige Canadees staat momenteel zesde in het kampioenschap en draait een uitstekend seizoen. De kritiek rondom Lance Stroll is momenteel dan ook erg laag.

 

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden