Ten Voorde kijkt uit naar zijn eerste deelname aan de 24 uur van Le Mans

IMG_20200918_095551_356

Voor Larry ten Voorde zal dit een bijzonder weekend worden. De Porsche Supercup-kampioen neemt namelijk voor de eerste keer deel aan de 24 uur van Le Mans. Ten Voorde blikt speciaal voor Grand Prix Radio vooruit op het raceweekend. 

"Mijn eerste 24 uur van Le Mans", verzucht Ten Voorde. "Dit doel hadden we al in moeilijke tijden neergezet. Toen hebben we toevallig gezegd dat ik in 2020 Le Mans zou rijden en dat is gelukt." Ten Voorde zal tijdens de 24 uur van Le Mans uitkomen in de GTE-Am-klasse, waar hij samen met Egidio Perfetti en Matteo Cairoli zal uitkomen voor Project 1 Porsche.

photo_2020-09-17_14-33-38-700x466
Jeroen Bleekemolen en teamgenoten

"Ik kijk er natuurlijk heel erg naar uit. Ik heb er vertrouwen in dat het goed gaat komen", stelt Ten Voorde. De 24 uur van Le Mans is al een intense race, maar Ten Voorde daagt zichzelf nog net even wat meer uit.  "Ik rijd niet alleen de 24 uur van Le Mans, maar ook de Porsche Carrera Cup, die staat namelijk ook dit weekend (op de planning red.). Het worden lange dagen en korte nachten, maar ik kijk er zeker naar uit."

De hele update van Larry ten Voorde hoor je op Grand Prix Radio. Ben je benieuwd hoe al die Nederlandse coureurs het dit weekend doen? Zap dan even naar RTL 7 daar kun je vanaf zaterdagmiddag 14.30 uur tot zondag 15.00 uur live de 24 uur van Le Mans volgen! Daarnaast houden we je ook bij Grand Prix Radio op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de 24 uur van Le Mans.

Lees ook: Van der Zande over 24 uur Le Mans: ‘Gaat een hoop gekkigheid gebeuren’

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden