Terugblik seizoen Ferrari: Ondermaats of fantastisch?

door Jesse Janssen
Premium update
Ferrari - Sainz vs Leclerc 2023
Premium update

Het Formule-1 seizoen van 2023 is in Abu Dhabi afgesloten, dus nu kijken we terug op het seizoen van Scuderia Ferrari. Net zoals bijna elk team dit jaar liep de Italiaanse renstal het hele jaar achter de feiten aan. Red Bull was gewoon te snel. Kan Ferrari met trots terugkijken op dit seizoen of moeten ze het zo snel mogelijk willen vergeten? Grand Prix Radio zet het op een rijtje.

Na vorig seizoen aan het begin van het jaar mee te kunnen doen om de wereldtitel, leek Ferrari dit seizoen misschien weer kans te maken. Dit bleek echter niet het geval te zijn, Red Bull had een van de meest dominante seizoenen uit de geschiedenis van de sport, niemand had de kans om iets te doen. Behalve in Singapore, waar Carlos Sainz als enige niet-Red Bull coureur dit jaar een race won.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden