M221682

Na een dominante race van Max Verstappen staan er nog maar vier races op de planning die uit zullen maken wie er wereldkampioen wordt van 2021. Wordt het Max Verstappen of Lewis Hamilton? De volgende race zal verreden worden in Brazilië en wie weet gaat het de Nederlander lukken om zijn voorsprong nog meer te vergroten. Grand Prix Radio zorgt er in ieder geval voor dat jij niks mist!

Na twee jaar keert de Formule 1 terug naar het circuit Autódromo José Carlos Pace in Brazilië. In 2020 werd de race geannuleerd wegens de coronamaatregelen, maar dit jaar zijn we weer terug op het sfeervolle circuit van Interlagos. Ook zal het nieuwe concept van de sprintkwalificaties worden toegepast gedurende het raceweekend in Brazilië. Dit houdt in dat er op vrijdag gekwalificeerd gaat worden voor de sprintkwalificatie op zaterdag. De uitslag daarvan bepaalt uiteindelijk de startopstelling van de race op zondag.

Grand Prix van Brazilië / Formule 1 2021 / Interlagos
Foto: Pirelli (Mark Sutton / LAT Images)

Tijdschema Grand Prix van Brazilië

Vrijdag 12 november
Eerste vrije training (VT1): 16.30 uur - 17.30 uur
Kwalificatie: 20.00 uur - 21.00 uur

Zaterdag 13 november
Tweede vrije training (VT2): 16.00 uur - 17.00 uur
Sprintkwalificatie: 20.30 uur - 21.00 uur

Zondag 14 november
Race: 18.00 uur - 20.00 uur

Zoals ieder raceweekend kun je alle nieuwtjes via onze website bijhouden. Daarnaast is het commentaar van Olav Mol tijdens de kwalificatie, sprintkwalificatie en de race live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook is de website voorzien van liveblogs die ervoor zorgen dat je niks mist van de Grand Prix van Brazilië.

Lees ook: Lewis Hamilton hamert op wederzijds respect in titelstrijd

Lees ook: Top & Flop Grand Prix van Mexico de race

Lees ook: Max Verstappen over P1: "Zo laat mogelijk geremd"

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden