Tijdschema Grand Prix van Hongarije

budapestthursday10-356524

Na een dramatisch weekend voor Red Bull in Groot-Brittannië is het tijd voor de Grand Prix van Hongarije. Het team van Max Verstappen zal er alles aan doen op de Hungaroring sterk terug te komen. Om ervoor te zorgen dat jij als echte racefan niks mist, heeft Grand Prix Radio alle belangrijke tijden voor je op een rijtje gezet!

In Groot-Brittannië werd de eerste sprintkwalificatie van de Formule 1 verreden en gewonnen door Max Verstappen. De Nederlander stond er goed voor op Silverstone, toen plots in de eerste ronde van de race het noodlot toesloeg. Door een botsing met Lewis Hamilton vloog Verstappen genadeloos hard de baan af en met 51G de bandenstapels in. Na verschillende controles en een CT-scan werd de Red Bull-coureur ontslagen uit het ziekenhuis. Hamilton won die race uiteindelijk, waardoor het gat in zowel het coureurs als het constructeurskampioenschap nog maar heel klein is. Het zal voor beide teams dan ook hét doel zijn om in Hongarije te winnen.

Hongarije / 2020
Foto: Pirelli (Mark Sutton / LAT Images)

Tijdschema Grand Prix van Hongarije:

Vrijdag 30 juli
Eerste vrije training (VT1); 11.30 uur – 12.30 uur
Tweede vrije training (VT2); 15.00 uur – 16.00 uur

Zaterdag 31 juli
Derde vrije training (VT3); 12.00 uur – 13.00 uur
Kwalificatie; 15.00 uur – 16.00 uur

Zondag 1 augustus
Race; 15.00 uur

Gedurende ieder grand prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook: Wolff: “De Vries en Vandoorne verdienen kans in Formule 1”

Lees ook: Toto Wolff hint op komst George Russell bij Mercedes

Lees ook: Teams riskeren straf voor ongeplande bezoekjes stewards

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden