Tijdschema voor de Grand Prix van Groot-Brittanië

1920x1080-Silverstone-GP-Groot-Brittannië-2017

Aanstaand weekend staat in het teken van de Grand Prix op Silverstone. Het is tevens het begin van een tweede triple-header waarin ook de 70e verjaardag van de Formule-1 gevierd zal worden. Dit zal echter gebeuren tijdens het tweede raceweekend op Silverstone.

Na een ongekend goede start van het seizoen voor Mercedes kan het voorkomen dat het Duitse fabrieksteam een nóg beter weekend voor de boeg heeft, omdat Silverstone van de eerste drie circuits, de auto van Mercedes het meest lijkt te liggen.

Voor Red Bull zal het echter van belang zijn om de balans van de auto weer op de rit te krijgen. Mocht dat lukken, dan is de vraag hoe ver de Oostenrijkse renstal daadwerkelijk verwijderd is van Mercedes.

Als het echt zo is dat de Mercedes-auto's nog sneller zijn op Silverstone, dan is er een kans dat Racing Point ook beter uit de verf komt. Het zou zomaar kunnen zijn dat zij dan het tweede team zijn in de 'pecking-order'.

Vrijdag 31 juli
Eerste vrije training (VT1); 12:00 – 13:30 uur
Tweede vrije training (VT2); 16:00 – 17:30 uur

Zaterdag 1 augustus
Derde vrije training (VT3); 12:00 – 13:00 uur
Kwalificatie; 15:00 – 16:00 uur

Zondag 2 augustus
Race; 15:10 – 17:10 uur

Zoals tijdens ieder Grand Prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen