Tijdschema voor de Grand Prix van Mexico

voorbeschouwing_GP_Mexico

Het Formule 1-circus keert komend weekend terug naar Mexico. Kan Max Verstappen na zijn spectaculaire race tijdens de Grand Prix van Amerika opnieuw vlammen op het Autódromo Hermanos Rodríguez? Het belooft in elk geval weer een geweldig raceweekend te worden. Om ervoor te zorgen dat je niks mist, heeft Grand Prix Radio alle belangrijke tijden voor je op een rijtje gezet!

Na een weekje rust is het alweer tijd voor de Grand Prix van Mexico. Max Verstappen staat nog steeds aan de leiding in het wereldkampioenschap. Titelrivaal Lewis Hamilton zal er uiteraard alles aan doen om hem gedurende de laatste paar races in te halen. Voor Sergio Pérez zal het weer een mooie thuisrace worden. Na zijn geweldige prestaties in Austin zal hij voor zijn thuispubliek zeker willen laten zien wat hij verder in huis heeft. De Grand Prix van Mexico staat bekend om de gepassioneerde Mexicaanse fans. Ook het moment dat de coureurs door het volle stadion-gedeelte van het circuit rijden zorgt vaak voor kippenvel! Wat kunnen Verstappen en Hamilton, de twee titelrivalen, in Mexico laten zien?

SI201910280038_hires_jpeg_24bit_rgb-1-700x467
Foto: Red Bull Content Pool (Dan Istitene / Getty Images)

Tijdschema Grand Prix van Mexico:

Vrijdag 5 november
Eerste vrije training (VT1); 18.30 uur – 19.30 uur
Tweede vrije training (VT2); 22.00 uur – 23.00 uur

Zaterdag 6 november
Derde vrije training (VT3); 18.00 uur – 19.00 uur
Kwalificatie; 21.00 uur – 22.00 uur

Zondag 7 november
Race; 20.00 uur

Gedurende ieder grand prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook: Olav Mol: “Giovinazzi verdient stoeltje bij Alfa in 2022”

Lees ook: Anthony Hamilton: “Lewis en Max zijn geen vijanden”

Lees ook: Steiner ziet Haas in middenveld strijden in 2022

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden