Tijdschema voor de Grand Prix van Rusland

sundayrussia15

Na een week rust gaat het Formule 1-circus door naar Rusland. Op het Sochi Autodrom gaan Max Verstappen en Lewis Hamilton de strijd om de kampioenschapstitel voortzetten. Maar ook in het middenveld is de strijd nog lang niet gestreden. Wie krijgt de derde plek in het constructeurskampioenschap? McLaren of toch Ferrari? Om ervoor te zorgen dat jij als echte racefan niks mist, heeft Grand Prix Radio alle belangrijke tijden voor je op een rijtje gezet!

Kimi Räikkönen zal ongetwijfeld weer aangesterkt zijn, nadat hij tijdens de Grand Prix van Nederland getroffen werd door het coronavirus. Ook de knotsgekke Grand Prix van Italië moest de Fin vanuit huis bekijken, omdat hij nog steeds niet beter was. Gelukkig heeft de Alfa Romeo-coureur inmiddels laten weten er gewoon weer bij te zijn in Rusland.

Ook is het afwachten wat er met Max Verstappen gaat gebeuren. Hij heeft sowieso drie plekken gridstraf vanwege de crash met Lewis Hamilton in Monza, maar er zit ook nog steeds een motorwissel aan te komen. De vierde in zijn poule, wat betekent dat hij achteraan moet starten. Mercedes is in ieder geval het meest dominante team op het circuit tot nu toe. Gaat dat dit jaar veranderen?

Tijdschema Grand Prix van Rusland:

Vrijdag 24 september
Eerste vrije training (VT1); 10.30 uur - 11.30 uur
Tweede vrije training (VT2); 14.00 uur - 15.00 uur

Zaterdag 25 september 
Derde vrije training (VT3); 11.00 uur - 12.00 uur
Kwalificatie; 14.00 uur - 15.00 uur

Zondag 26 september
Race; 14.00 uur

Gedurende ieder grand prix-weekend is tijdens de kwalificatie en de race het commentaar van Olav Mol live te beluisteren op Grand Prix Radio. Ook houden we je via de website op de hoogte van het laatste nieuws.

Lees ook: Horner blikt vooruit: “Sotsji wordt enorme uitdaging”

Lees ook: Mogelijke dubbele gridstraf voor Verstappen in Rusland

Lees ook: Een dag op het TT circuit in Assen: DTM

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden