Toekomst nog steeds onzeker voor Russell en Bottas

M254879

Inmiddels is de zomerstop van de Formule 1 tot een einde gekomen, een moment waarop veel fans hebben gewacht. Van Mercedes werd verwacht dat er meer duidelijkheid zou komen omtrent de contractonderhandelingen van Valtteri Bottas en George Russell. Toch werd tijdens de persconferentie van de FIA al snel duidelijk dat we nog even moeten wachten op uitsluitsel van Mercedes. 

Na een zomerstop van vier weken is de Grand Prix van België aangebroken. Dit keer zaten Valtteri Bottas en George Russell naast elkaar bij de persconferentie van de FIA, een uitstekend moment om aan beide coureurs te vragen hoe het ervoor staat met hun contracten. Ondanks het feit dat beide coureurs voor de zomer al aan hadden gegeven dat ze vóór de Grand Prix van België meer zekerheid wilden over hun toekomst, konden ze daar tot nog toe niks over melden. "Er is nog geen nieuws om met jullie te delen", vertelde Bottas. "We zijn nog in gesprek en ik denk dat we volgende week ook nog niks kunnen aankondigen", voegde Russell daaraan toe. Daarnaast vindt Russell het belangrijker om alles nauwkeurig te overleggen dan overhaast beslissingen te nemen.

Rijdersduo bekendmaken

Vooralsnog blijft het dus de vraag wie de teamgenoot zal worden van Lewis Hamilton voor het raceseizoen van 2022. Eerder gaf teambaas Toto Wolff al aan dat Mercedes het rijdersduo in september bekend wil maken, wat betekent dat het niet lang meer zal duren. Momenteel kijken beide coureurs er in ieder geval naar uit om het raceseizoen in Spa-Francorchamps weer te hervatten.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door George Russell (@georgerussell63)

Lees ook: BREAKING: Alonso rijdt ook in 2022 voor Alpine

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van België

Lees ook: Wat vinden fans van huidig Formule 1-seizoen?

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen