Tom Coronel klaar voor WTCR-race Pau-Arnos

14 okt 2021 door Coen Versteeg
2021_wtcr_czech_republic_0037

Tom Coronel rijdt op 16 en 17 oktober in de WTCR op het circuit van Pau-Arnos. Hoewel Coronel al 33 jaar mee gaat in de autosport, heeft hij nog nooit gereden op dit circuit. Desondanks denkt hij dat een top tien klassering er zeker in moet zitten. Voor Grand Prix Radio blikt Tom Coronel vooruit op het aankomende raceweekend.

Dit weekend strijkt het WTCR-veld neer op het circuit Pau-Arnos. Het circuit ligt in de Pyreneeën in het zuiden van Frankrijk. Voor Tom Coronel is het circuit ook helemaal nieuw, omdat hij in zijn lange carrière nog nooit heeft geracet op Pau-Arnos. Ook heeft Coronel niet getest op het circuit. "Audi heeft daar al een testdag gedaan, maar ik helaas niet. Het was namelijk twee dagen reizen om er te komen en twee dagen reizen om weer terug te komen. Dus ik heb er niet gereden", liet Coronel weten.

Red Bull / Bahrein / 2021
Foto: Red Bull Content Pool (Bryn Lennon / Getty Images)

Vertrouwen in goed weekend

Desondanks denkt Coronel dat hij een goed weekend gaat hebben op Pau-Arnos. "Afgelopen weekend maakten we ook kleine kansen en dacht ik dat de top tien wel haalbaar zou zijn. Ik maakte er zelf een beetje een rommeltje van, waardoor ik helaas niet bij de top tien zat. Dat moet deze keer wel lukken."

Beluister de hele update van Tom Coronel op Grand Prix Radio!

Lees ook: Tom Coronel kent succesvol weekend in Monza

Lees ook: Binotto blij met nieuwe motor: “Hebben risico genomen”

Lees ook: Wolff: “Roulatie van personeel moet verplicht worden”

14 okt 2021 door Coen Versteeg

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen