Tom Coronel over TCR: "Ik denk dat een podiumplek mogelijk is"

door Julia Onclin
1-_W6I0283

Dit weekend komt Tom Coronel in actie in de TCR Europe Touring Car Series op het circuit van Paul Ricard in Zuid Frankrijk. Speciaal voor Grand Prix Radio blikt Coronel vooruit op zijn raceweekend. "Ik kijk ernaar uit om weer te kunnen gaan racen en de inmiddels al jarenlange goede samenwerking met Boutsen Ginion Racing en met Honda te kunnen voortzetten."

Coronel zal namens het team van Boutsen Ginion Racing deelnemen in zijn Honda Civic type R. "Ik hoor je denken, jij reed toch met de Audi? Ja, dat klopt. In de Audi rijd ik het wereldkampioenschap voor tourwagens, maar het Europees kampioenschap dat begint dit weekend hier."

https://twitter.com/TomCoronel/status/1295982456903028736

Volgens de Nederlander ziet het er goed uit. "Het voelt goed en we hebben er vertrouwen in dat we ergens rond de vijfde plek moeten kunnen komen", stelt Coronel. "De Honda is snel. Stiekem denk ik dat ik wel een podiumplek moet kunnen scoren."

Live te volgen

Zaterdagochtend rond 10.00 uur zal de kwalificatie verreden worden, gevolgd door de eerste race om 15.00 uur. Zondag om 13.00 uur zal de tweede race verreden worden op het circuit van Paul Ricard. De races zijn live te zien via YouTube en de diverse social-media-kanalen van Tom Coronel. Daarnaast houden we je bij Grand Prix Radio natuurlijk op de hoogte van het allerlaatste nieuws omtrent de TCR-deelname van Coronel.

De hele update van Tom Coronel is te horen op Grand Prix Radio.

Lees ook: Vandoorne over F1-reserverol: “Ik sta klaar om in te vallen als het nodig is”

door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen