Enthousiaste Tom Coronel blikt vooruit op de 24 uur van Portimao

door Julia Onclin
EaU6FiFWAAAeTX7

Speciaal voor Grand Prix Radio deelt Tom Coronel de laatste informatie omtrent de 24 uur van Portimao. De race wordt verreden in Portugal en Coronel kijkt ernaar uit om eindelijk weer te kunnen racen. "Alles voelt goed en het ziet er allemaal heel goed uit. Iedereen is enthousiast en we hebben allemaal zin om eindelijk weer te racen."

Coronel zal in Portugal van start gaan voor het Belgische team Comtoyou Racing. "We gaan allemaal onderdelen testen voor Audi, voor het wereldkampioenschap, de TCR", legt Coronel uit. De race in Portimao is de eerste Europese autorace van 2020 sinds het coronavirus ook de autosportwereld tot stilstand bracht.

https://twitter.com/TomCoronel/status/1271480373684383745

"Iedereen heeft hier mondkapjes op en onze temperatuur is gecontroleerd." Naast Coronel zullen ook Nederlandse coureurs Jeroen Bleekemolen en Indy Dontje deelnemen aan de 24 uur van Portimao. Gisteren blikte Bleekemolen al speciaal voor Grand Prix Radio vooruit op de race. Wat hij van de race verwacht lees je hier.

Volgens Coronel is het circuit in de Algarve heel gaaf en belooft het een mooie race te worden. "Jeroen Bleekemolen en Indy Dontje rijden ook mee en we gaan er een hele vette race van maken." De 24 uur van Portimao zal zaterdag 13.00 uur Nederlandse tijd van start gaan.

https://twitter.com/TomCoronel/status/1271764004315201536

 

door Julia Onclin

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen