Wolff hoopt op betere prestaties beide bolides in Frankrijk

M269429

De afgelopen races verliepen op zijn zachtst gezegd niet soepel voor het team van Mercedes. Op het circuit van Paul Ricard heeft de Duitse renstal het in het verleden echter vaak goed gedaan. Teambaas Toto Wolff hoopt dan ook dat zijn team en zijn coureurs beter zullen presteren tijdens de Grand Prix van Frankrijk. 

"De Grand Prix van Frankrijk betekent de terugkeer naar een traditionelere baan en hopelijk een betere uitkomst voor ons", stelt Wolff in de vooruitblik van Mercedes. Het team heeft in het verleden goed gepresteerd op het circuit van Paul Ricard en hoopt dat dit jaar weer te kunnen doen. "Het circuit heeft veel variatie als het aankomt op de snelheid van de bochten. Daardoor worden alle aspecten van de auto getest. Het wordt een interessante uitdaging voor ons."

We hebben nog maar zes races gehad en de strijd om het kampioenschap is om te snijden. Het gat tussen Max Verstappen en Lewis Hamilton is maar klein en dat is iets waarvan Wolff denkt dat het ook niet snel gaat veranderen. Het is dan ook essentieel dat zijn beide bolides beter gaan presteren. "We gaan proberen om de lessen die we de afgelopen weken geleerd hebben om te zetten in een betere performance. We willen een sterker weekend neerzetten met beide auto's."

Lees ook: Daniel Ricciardo: “Paul Ricard vergevingsgezinder dan Bakoe”

Lees ook: Mick Schumacher kijkt uit naar begin triple header

Lees ook: Tijdschema Grand Prix van Frankrijk

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden