Toto Wolff optimistisch na sterk weekend van Mercedes in Montreal

door Irene Lenting
Premium update
M438924
Premium update

Toto Wolff ziet sterke vooruitgang binnen het team van Mercedes. Na een succesvolle Grand Prix van Canada, waar George Russell als derde eindigde en teamgenoot Lewis Hamilton vlak achter hem de vierde plaats behaalde, kijkt Wolff optimistisch uit naar de rest van het seizoen.

De afgelopen jaren heeft het team van Mercedes veel moeite gehad om hun auto volledig onder de knie te krijgen. Echter, na het resultaat in Montreal kijkt het team hoopvol naar de toekomst. “Ik maak me altijd een beetje zorgen als je meegesleept wordt en denkt dat alles nu op zijn plaats valt, zeker omdat dit een moeilijke sport is!”, benadrukt Wolff in een gesprek met F1.com. “We hebben de laatste drie races positieve ontwikkelingen gezien; alles lijkt nu veel meer zin te hebben. De stopwatch zal het ons vertellen.”

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden