Vergeet niet te stemmen op F1 aan Tafel in Podcast Awards

Mattie

F1 aan Tafel, de wekelijkse Podcast van Grand Prix Radio is genomineerd voor de Dutch Podcast Award in de categorie sport, daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op! Je hebt nog maar twee dagen om te stemmen. Zoals Mattie Valk zegt, we staan op pole position snel stemmen op F1 aan Tafel dus! 

De Dutch Podcast Awards wordt sinds 2018 georganiseerd door BNR Nieuwsradio. Door stemmen van het publiek en een onafhankelijke vakjury worden de winnaars gekozen. In 2020 werden er door maar liefst 68.000 luisteraars gestemd.

De Dutch Podcast Awards bestaat in 2021 uit negen categorieën naast de titel 'Beste podcast van Nederland'. F1 aan Tafel is genomineerd in de categorie sport. Op 26 en 27 oktober worden de winnaars van de categorieën bekend gemaakt. Dit gebeurt één voor één online en via de radio (BNR Nieuwsradio).

Stemmen kan nog tot zondag 10 oktober 23.00 uur via podcastawards.nl  Wees er snel bij en breng je stem uit op de grootste F1-podcast van NL geproduceerd door Grand Prix Radio.

[video width="1080" height="1080" mp4="https://www.grandprixradio.nl/wp-content/uploads/2021/10/Award-Mattie.mp4"][/video]

Lees ook: F1 aan Tafel genomineerd voor Dutch Podcast Award

Lees ook: F1 aan Tafel: Titelstrijd gaat verder

Lees ook: Masi wil flexibiliteit bij slechte weersvoorspelling

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen