Verstappen aankomend weekend in actie met rood-wit-blauwe helm

Schermafbeelding-2020-07-09-om-16.18.42

Max Verstappen heeft zijn helm-design aangepast voor het aankomende raceweekend. Hij zal tijdens de tweede ronde van het kampioenschap rondrijden met een rood-wit-blauwe helm. Verstappen geeft zelf aan het te hebben gedaan als gebaar naar de fans en omdat het een beetje traditie is geworden om met een aangepaste helm rond te rijden tijdens de Grand Prix van Oostenrijk.

In 2018 en in 2019 reed Verstappen ook al met een aangepaste helm tijdens de Grands Prix' van Oostenrijk. Destijds was dat in samenwerking met sponsor Jumbo. Vandaar dat de kleurstelling toentertijd ook grotendeels geel was.

Maar voor deze editie van de Oostenrijkse Grand Prix wil de Nederlander graag een mooi gebaar maken tegenover zijn landgenoten. 'Het is altijd een speciaal weekend met veel Nederlanders, vandaar dat ik het mooi vind dat ik toch iets Nederlands bij me kan dragen.' Zo geeft Verstappen aan.

De achtvoudig Grand Prix winnaar sluit af met; 'ik hoop dat we er mooie wedstrijden van kunnen maken.' Waarmee hij laat doorschemeren dat hij deze helm ook na de Grand Prix van Oostenrijk zal dragen. Iets wat veel Nederlanders trots zal maken, net als dat Max Verstappen ook aangeeft trots te zijn op de nieuwe helm.

https://twitter.com/Max33Verstappen/status/1281129208639619073?s=20

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden