Verstappen ondanks strijd om pole tevreden met derde plek

SI202010100107_hires_jpeg_24bit_rgb

Max Verstappen zat vandaag in het gevecht om pole positon, maar uiteindelijk bleven de Mercedessen hem toch voor. Ondanks het resultaat is de Red Bull-coureur tevreden en hij kijkt uit naar de race.

“Het was een interessante kwalificatie. Doordat we gisteren alle trainingen misten was het vandaag extra druk voor iedereen. Uiteindelijk was het een nette kwalificatie, alleen wel jammer dat ik juist in Q3 onderstuur begon te krijgen. Als het zo koud als nu is en je hebt onderstuur slijten je banden ook sneller, wat me wat rondetijd kostte.”

“We merken wel dat we dichter in de buurt van Mercedes komen, dus dat is wel positief. Enerzijds ben ik een beetje teleurgesteld omdat ik meer had verwacht, maar aan de andere kant is het wat het is. In het algemeen mag ik tevreden zijn.”

“Morgen wordt het zelfs nog kouder, dus het zal interessant zijn om te zien hoe de banden zich gaan gedragen. Het is een leuke baan om op te rijden in elk geval, we zullen het wel zien. Ik kijk uit naar morgen en we gaan wel meemaken wat we kunnen doen.”

https://twitter.com/ZiggoSportF1/status/1314929728558698496

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden