Verstappen: ‘We hebben een goede basis gelegd voor volgend jaar’

AP-21U1SEHNN1W11_news

Max Verstappen hoopt tijdens de laatste race van het seizoen op het Yas Marina Circuit op een mooie en spannende strijd tussen Ferrari, Mercedes en Red Bull Racing. De Nederlander ziet Mercedes nog wel als favoriet voor de overwinning.

“Als je naar dit seizoen kijkt, denk ik dat het Mercedes hier de snelste auto heeft. We zullen zien hoe het weekend gaat verlopen, want het gaat erom de juiste afstelling te vinden. De laatste races zitten de drie topteams erg dicht bij elkaar en hopelijk is dat hier ook zo”, laat de Nederlander aan Motorsport.com weten.

De ontwikkeling van de laatste races geeft de Red Bull-coureur ook goede hoop voor volgend seizoen. “Het gaat goed en we hebben een goede basis gelegd voor volgend jaar. We hebben het hele jaar veel geleerd.”

Verstappen is van mening dat Red Bull dicht bij een kampioenswaardige auto zit en dat moet er voor zorgen dat het Oostenrijkse team in 2020 direct competitief is. “Het blijft natuurlijk afwachten waar de concurrentie mee komt. We willen voor het kampioenschap kunnen vechten, dus we gaan er volledig voor om vanaf de start van 2020 competitief te zijn.”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen