Vettel heeft het te doen met gefrustreerde George Russell

Michael-Masi-

Sebastian Vettel had het na de race op het circuit van Mugello erg te doen met George Russell. De Duitser wist Russell voor te blijven in de strijd om de punten, waardoor Russell geen punten pakte.

"Ik wist het (dat George Russell achter me aan zat red.). Ik vind het heel jammer voor hem", stelt Vettel in gesprek met Ziggo Sport. "Hij reed vooral voor de laatste herstart heel goed en constant en was zelfs sneller dan ons."

https://twitter.com/GeorgeRussell63/status/1305195462568415232

Ondanks dat Russell net niet zijn eerste Formule 1-punten wist te behalen, heeft Vettel er vertrouwen in dat dat in de toekomst wel gaat veranderen. "Het komt nog wel voor hem, maar wat een arme ziel", lachte Vettel.

Voorbij laten

"Ik denk dat hij dat punt vandaag echt verdiend had. Als ik hem in de laatste ronde voorbij had laten gaan, omdat ik vind dat hij harder heeft gevochten dat wie dan ook vandaag... dan hangt daar het touw en word ik opgehangen", grapte Vettel. "Ik heb het met hem te doen. Hij heeft zich echt een weg richting de punten gevochten, maar kreeg niet het resultaat dat hij verdiende."

Lees ook: Viscaal over F3-races Mugello: “Teleurstellend weekend”

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen