Vettel vindt geluk belangrijker dan geld

02 apr 2020 door Tim Koenders
200048-test-f1-barcelona-2-seb-day2

Het contract van Vettel loopt aan het eind van dit jaar af. En onlangs heeft Ferrari het contract met Leclerc verlengt tot en met 2024. Binotto was er tijdens de wintertests zeker van dat er binnenkort ook een deal met Vettel zou komen. Tot nu toe hebben we nog niets over die deal gehoord. Vettel heeft nu laten weten dat geld geen prioriteit heeft in de onderhandelingen.

Sebastian Vettel heeft in een interview met Autosport laten weten dat geluk het belangrijkste voor hem is in de autosport. Hij beschrijft dat voor sommige mensen geld de belangrijkste motivatie is voor het racen, en dat vindt de Duitser ook prima. Met die motivatie kun je ook ver komen in de sport. Maar zelf gelooft hij dat geluk het belangrijkste is.

De Ferrari coureur is realistisch, hij zegt zelf dat hij over tien jaar echt niet meer in de Formule 1 rijdt. En hij geeft aan dat hij al bezig is met het leven na de Formule 1. Misschien gaat hij in andere raceklassen rijden, of misschien wel iets totaal anders. Vettel geeft wel aan dat hij al plannen heeft voor de toekomst. Maar definitieve keuzes heeft de 4-voudig wereldkampioen nog niet gemaakt.

Wat de plannen voor de toekomst zullen zijn en welke impact deze plannen zullen hebben op de onderhandelingen voor een nieuw contract is nog afwachten.

02 apr 2020 door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen