Vettel wil Schumacher erg graag helpen

door Tim Koenders
Grosjean-ongeluk-bahrein

Sebastian Vettel heeft aangegeven dat hij Mick Schumacher alles wil vertellen om hem voor te bereiden op zijn Formule 1 debuut. De viervoudig wereldkampioen heeft veel ervaring en wil dat gebruiken om de zoon van zijn idool te helpen.

Mick Schumacher zal volgend jaar rijden voor Haas. Momenteel staat hij eerste in het Formule 2 kampioenschap. Hij heeft de titel nog niet binnen maar het ziet er goed uit voor de Duitser. Sebastian Vettel was vroeger groot fan van zijn vader. De viervoudig wereldkampioen heeft al veel ervaring in de Formule 1. Hij is bereid Schumacher alles te vertellen wat hij weet.

“Ik ben een grote fan van Michael, ik wil zijn zoon graag helpen met zijn voorbereiding op de Formule 1. Ik kan erg goed met Mick en wil hem alles vertellen wat ik weet. Ik kan hem vertellen over de keuzes die ik gemaakt heb in mijn carrière en wat ik heb meegemaakt. Ik wil graag helpen maar het is ook belangrijk voor hem om zijn eigen weg te vinden. De dingen die Michael tegen mij zei hebben me enorm geholpen, ik hoop dat ik hetzelfde voor hem kan betekenen.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen