Viscaal vindt eerste penalty nergens op slaan

door Tim Koenders
Haas

Speciaal voor Grand Prix Radio kijkt Bent Viscaal terug op zijn race van vandaag. De Nederlander reed een fantastische race maar wist de overwinning niet te pakken. Door twee tijdstraffen moet hij genoegen nemen met een zeventiende plaats.

“Qua snelheid was het een erg succesvol weekend. Op zaterdag zat de snelheid er natuurlijk goed in met de vierde plek vanaf plek negen, dus op het droog ging het goed. Vandaag was het kletsnat en zoals jullie gezien hebben zat de snelheid er ook vandaag weer goed in. Ik baal natuurlijk heel erg van de penalty’s die ik gehad heb. Vooral die eerste met Fraga, daar ben ik het echt totaal niet mee eens. Hij komt met een divebomb van ik denk twintig meter terug. Dan komt hij de baan weer op en moet ik aan de kant, dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.”

“Maar goed de tweede penalty valt natuurlijk wel iets voor te zeggen. Die was wel discutabel maar die begrijp ik dan wel enigszins. Maar die met Fraga absoluut niet. Door de safety car hebben we natuurlijk de hele race verloren. Uiteindelijk zeventiende maar ik ben wel blij met de snelheid die we hebben laten zien.”

De volledige audio-update van Bent Viscaal is te beluisteren op Grand Prix Radio.

door Tim Koenders

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen