Voorzitter Formule E positief getest op Covid-19

Agag

De voorzitter van de Formule E, Alejandro Agag, was gisteren afwezig tijdens de hervatting van het Formule E seizoen. Het blijkt dat hij positief had getest op het corona-virus en dus niet het paddock in mocht.

Agag schrijft op zijn Instagram dat het de eerste Formule E race ooit was die hij had gemist, en dat het hem treurig maakt. Bovendien is hij nog lovend over hoe de protocollen worden nageleefd.

De protocollen die worden nageleefd in de Formule E lijken erg op die van de Formule 1. Alhoewel al het personeel al voor aankomst in Berlijn werd getest. Agag moet nu tot wel veertien dagen in quarantaine blijven.

Agag was overigens niet de eerste die positief geteste uit het paddock. Dilbagh Gill, de teambaas van Mahindra werd op dinsdag al positief verklaard en mocht dus ook het paddock niet meer betreden.

Felix Da Costa won op woensdag de race in Berlijn. Het was dus de eerste race sinds de corona-stop in de Formule E. In de komende acht dagen zullen er nog eens vijf races plaatsvinden in de Duitse hoofdstad.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen