Welke records kan Max Verstappen verbreken in de komende vijf jaar?

Verstappen-regen-hongarije
Premium update

Elke sport kent een lijstje met records die verbroken kunnen worden. Zo ook in de Formule 1. Doordat de Formule 1 met coureurs en constructeurs werkt zijn er ook heel wat records die verbroken kunnen worden. Hoeveel records kan Max Verstappen verbreken in de komende vijf jaar? Grand Prix Radio zet het op een rijtje. 

Max Verstappen timmert hard aan de weg om een van de succesvolste (Nederlandse) coureurs in de Formule 1 te worden. Hier komen ook de nodige records bij kijken. Verstappen heeft er al heel wat op zijn naam staan, maar er zijn er ook heel wat die hij nog kan verbreken in de komende vijf jaar. We beginnen dit lijstje eerst met welke records Verstappen al op zijn naam heeft staan, daarna komen de records die hij nog kan verbreken. 

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden