Olav Mol over 'Zo werkt de Formule 1 2023': Het ideale naslagwerk

door de redactie van Grand Prix Radio
alonso sprint imola

'Zo werkt de Formule 1 2023', het nieuwe boek van Grand Prix Radio-commentator Olav Mol en Erik Houben, is nu verkrijgbaar. Volgens Mol is het een ideaal naslagwerk, dat helemaal up-to-date is met mooie nieuwe foto's en verhalen met onder andere een verhaal over Nyck de Vries en alles over de tweede wereldtitel van Max Verstappen.  

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, ziet zijn nieuwe boek als één groot document over de Formule 1 met alles erop en eraan. "Zo'n boek was er namelijk nog niet in Nederland en wat ik persoonlijk dan ook zo leuk vind is dat jongeren en kinderen boekbesprekingen en spreekbeurten kunnen houden door dit boek. Het is echt een goed, stevig en mooi naslagwerk dat helemaal up-to-date is", vertelt Olav Mol. 

In 'Zo werkt de Formule 1 2023' gaat het onder andere over de WK-beslissing van dit jaar, waarin Max Verstappen geschiedenis schreef door voor de tweede keer wereldkampioen te worden. En ook komt Nyck de Vries, die volgend jaar voor AlphaTauri gaat rijden, terug in het boek dat aangevuld is met mooie foto's, schema's en overzichten. Kortom het ideale sinterklaas- en kerstcadeau en het ideale naslagwerk!

'Zo werkt de Formule 1 2023' is verkrijgbaar in de boekwinkels en kan je bestellen via deze link op bol.com!

 

door de redactie van Grand Prix Radio

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden