Max Verstappen hoopt blij te zijn na zien Drive to Survive

door Patrick Wuite
Verstappen japan 2022

Max Verstappen hoopt dat hij blij is na het zien van de nieuwe Drive to Survive-reeks, die vanaf 24 februari te zien is op Netflix, nadat de Nederlander eerder bijzonder sceptisch was op de serie.

De Netflix-serie is immens populair en dan vooral in de Verenigde Staten, waar de populariteit van de Formule 1 in een paar jaar tijd gigantisch is gegroeid. Drive to survive biedt de kijker een blik achter de schermen bij de coureurs en de teams en de serie schroomt niet om bepaalde verhaallijnen wat aan te dikken. En daar werd Max Verstappen niet echt vrolijk van in het verleden. Hij weigerde zelfs mee te werken aan het vierde seizoen van de serie, maar na een goed gesprek met de makers van de documentaire-serie, is de strijdbijl begraven. En dus is de wereldkampioen in het nieuwe seizoen van de serie weer terug te zien. Verstappen is benieuwd naar het eindproduct.

Red bull presentatie 2023

"Ik hoop dat ik blij ben als ik de afleveringen heb gezien", vertelt Verstappen aan RaceFans. "Voordat ik geïnterviewd werd, heb ik uitgebreid met ze gesproken. Als wereldkampioen is het belangrijk dat je deelneemt aan zoiets. Ze hebben mij ongeveer een uurtje gesproken on camera. Ik hoop dat ik tevreden ben als ik het gezien heb, want de serie is belangrijk voor de sport", aldus de Nederlander.

Lees ook: Max Verstappen: Heb de echte RB19 nog niet gezien

Lees ook: Red Bull presenteert RB19 en kondigt samenwerking met Ford aan

Lees ook: Ivo Pakvis en Rob Kamphues te gast in F1 aan Tafel

door Patrick Wuite

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden