Olav Mol over prestatie Bearman: "We moeten niet overdrijven"

door Olav Veenhof
Premium update
Oliver Bearman Saudi 2024
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Saudi-Arabië. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, waarin Max Verstappen ondanks al het drama buiten de baan opnieuw wint, de eerste race van Oliver Bearman en de strijd tussen McLaren en Mercedes.

Het weekend begon met verrassend nieuws. Formule 2-rijder Oliver Bearman kreeg op vrijdagochtend te horen dat hij mocht instappen bij Ferrari, omdat Carlos Sainz geopereerd moest worden vanwege een blindedarmontsteking. De pas 18-jarige Britt maakte indruk met een zevende plek. Een mooie prestatie volgens Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio. "Natuurlijk heeft hij een hele sterke race gereden. Ze hebben hem de boodschap meegegeven, 'houdt hem uit de muur en verder heel veel succes vandaag.' Dat heeft hij gedaan en dat is knap."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden