Olav Mol over Pérez: Hij gooit het weer in het putje

sergio perez 2023 mexico
Premium update

Olav Mol, commentator van Grand Prix Radio, blikt terug op de Grand Prix van Mexico. Olav vertelt over een bewogen raceweekend, het weekend waar Verstappen zijn eenenvijftigste race wint, Lewis Hamilton opnieuw een dijk van een wedstrijd rijdt en Sergio Pérez het in het putje gooit.

Max Verstappen wint voor de zestiende keer een race in het Formule 1 seizoen 2023, iets wat nog nooit eerder is gedaan. Hiermee versterkt hij het record dat hij vorig jaar heeft neergezet. Olav Mol, commentator bij Grand Prix Radio is net als de hele wereld lyrisch over de prestatie van de Nederlander. "Het is ongelofelijk knap wat hij doet. Stel hij wint volgend jaar tien races ga je bijna denken, 'oh hij wint er meer tien.' Het is echt ongelofelijk wat hij doet."

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden