Reactie Max Verstappen na trainingen F1 GP Italië

images_2016_F1_09_GP_Italie_Max_Verstappen_Red_Bull_Racing_F1_Grand_Prix_Itali_T1

Max Verstappen noteerde een achtste en een vijfde tijd tijdens de eerste twee trainingen voor de Grand Prix van Italië. Hij hield in de laatste sessie teamgenoot Daniel Ricciardo achter zich, maar de Ferrari's op hun thuisbaan en ook de Mercedessen waren sneller dan de Nederlander. Wat vond Verstappen er zelf van?

Max Verstappen na de trainingen: "Het was een goeie dag op het circuit. We wisten dat het een moeilijker weekend is voor het team, omdat dit zeker de meest uitdagende baan is voor ons. Toch was het niet slecht vandaag en kunnen we absoluut nog verbeteren voor morgen. We hebben een goede balans gevonden tussen de sectoren, dus nu is het aan ons en aan de auto."

Verstappen over het verschil met Mercedes: "Op dit moment zitten we nog een beetje te ver achter Mercedes, maar als we voor morgen alles voor elkaar krijgen, dan kunnen we dichterbij komen. Ze zien er zeker heel sterk uit. Het is moeilijk te zeggen wat morgen zal brengen. Het wordt zeker lastiger dan Spa en dat kun je - denk ik - duidelijk zien, maar we doen ons best."

Foto's: Red Bull Racing

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden