Verstappen vindt dat hij meer verdiende dan P5

P-20170623-01707_News

Max Verstappen kwalificeerde zich zaterdagmiddag voor De Grote Prijs van België als vijfde. Beide Ferrari’s en Mercedessen waren wederom sneller. Lewis Hamilton was in zijn Mercedes het rapst. Sebastian Vettel werd in zijn Ferrari tweede voor Valtteri Bottas die in zijn Mercedes de derde plek voor zich opeiste. Verstappen was een halve seconde sneller dan zijn teamgenoot Daniel Ricciardo op P6.

De Nederlander was over het algemeen tevreden met zijn kwalificatie. “Deze ronde was gewoon goed", aldus Verstappen op zijn eigen website. "Ik heb niet vaak zo’n gevoel van 'deze ronde was echt goed', maar deze ronde verdiende echt meer dan een vijfde plek. Maar we moeten wel reëel blijven en met zoveel rechte stukken kunnen we niet vechten tegen Ferrari en Mercedes. Maar ik was gewoon superblij met mijn ronde.”

Vooruitblikkend op de race vervolgt hij: “Tijdens de kwalificatie was de auto beter dan dat ik hem het hele weekend heb gehad, dus dat is sowieso positief en ja, we gaan het zien morgen. Het wordt lastig inhalen als je zelf niet snel genoeg bent en daarom moeten we wachten op foutjes van de mensen voor ons. Op deze baan kan er van alles gebeuren en het ziet ernaar uit dat het morgen droog is. Hopelijk verandert dat nog, we wachten af.”

Stel je vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden