images_Formule1_2015_nieuws_augustus_Toto_Wolff_Mercedes_AMG_F1_GP_Oostenrijk

Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft samen met Max en Jos Verstappen hard moeten lachen om alle berichtgeving rondom zijn 'telefoontjes' met Max Verstappen.

In Duitse media verschenen vorige week uitlatingen van Red Bull-adviseur Helmut Marko die beweerde dat de Nederlandse coureur regelmatig door Wolff zou zijn gebeld om een overstap naar de Zilverpijlen te bespreken.

Max Verstappen liet eerder al blijken zeer verbaasd te zijn over de woorden van Marko. Wolff vindt het vooral erg grappig, laat hij aan Motorsport.com weten: "We hebben er met z’n drieën [Wolff, Max en Jos Verstappen, red.] erg om moeten lachen. Ik heb Max zijn telefoonnummer niet en ik heb hem nog nooit gebeld. Zoals Max al heeft aangegeven, ken ik Jos al heel erg lang en ik beschouw hem als een vriend. We praten over baby's en karten en wanneer we onze kinderen samen in een kart zetten en of we een team zullen opzetten. We praten niet over Max of over een contract. Om duidelijke redenen: Max is toegewijd aan het project met Honda en Red Bull. En wij zijn toegewijd aan onze coureurs en niet van plan om onderhandelingen aan te gaan. Ik heb geen idee waar dat vandaan komt."

In onze podcast bespraken we vorige week al de kwestie:

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen