Alfa Romeo lanceert kledinglijn voor goede doel

00119014_AV1_6678_4588-3059-rgb-1800x1200

De Sauber Group, waar Alfa Romeo Racing onderdeel van is, heeft een kledinglijn gelanceerd waarvan de opbrengsten naar het goede doel gaan. In samenwerking met modeontwerpers van Creightivist wil Sauber geld inzamelen voor Save the Children.

Onder de naam #GarageTime wil Sauber kinderen steunen die door de huidige pandemie hard geraakt worden. "Sharing is caring en solidariteit in de letterlijkste zin van het woord zijn de enige manieren om om te gaan met deze crisis. Sociale verantwoordelijkheid heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in onze bedrijfscultuur. Ik ben trots dat wij als de Sauber Group, in samenwerking met Save the Children en Creightivists, in deze crisis een kans kunnen bieden om de kwetsbaren in onze globale samenleving te steunen: kinderen wereldwijd", aldus Frédéric Vasseur, CEO van Sauber, in een verklaring.

Alfa-coureur Kimi Räikkönen steunt de actie en roept iedereen op het #GarageTime-project te steunen. "Niet elk kind heeft een schuilplaats in deze pandemie, het is dus belangrijk dat we Save the Childeren helpen zodat zij hen kunnen bereiken."

De lijn bestaat onder andere uit truien en t-shirts met afbeeldingen van Grands Prix uit 2019 erop gedrukt. Elk kledingstuk is genummerd en komt met een bewijs dat de exclusiviteit waarborgd. De shirts kunnen besteld worden via Creightivist.com en zijn dat nog voor de rest van het 2020-seizoen.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen