Alles wat je moet weten voorafgaand aan het seizoen van de Porsche Super Cup

bwt lechner racing porsche imola
Premium update

De Porsche Super Cup gaat weer van start dit weekend, in Imola zal de eerste race van het seizoen zijn. Hoeveel races het seizoen heeft en welke Nederlanders er meerijden zet Grand Prix Radio allemaal voor je op een rijtje.

Dit jaar zal het 32e seizoen van de Porsche Super Cup worden verreden, de klasse werd in 1993 opgericht. De Porsche Mobil 1 Supercup is de hoogste toerwagencompetitie, waarin alleen met Porsches gereden wordt. De races worden gereden in het voorprogramma van de Formule 1. Dit jaar doen er 24 vaste coureurs mee, waaronder vijf Nederlanders. Naast de vaste coureurs rijden er ook elk weekend een aantal gastrijders mee, hiermee kan het totale aantal oplopen tot dertig rijders per race.

Dit is een premium update van Grand Prix Radio. Door je te abonneren op deze updates via onze apps steun je de constante ontwikkeling van Grand Prix Radio en krijg je toegang tot nog meer unieke verhalen, video’s en foto’s over de autosport. De premium updates van Grand Prix Radio kun je lezen in de Grand Prix Radio apps.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden