Antonio Giovinazzi: "Punten gescoord die we verdienen"

2021-Saudi-Arabian-Grand-Prix-Sunday

Antonio Giovinazzi scoorde voor het laatst punten tijdens de Grand Prix van Monaco, maar op het circuit in Jeddah is de Italiaan erin geslaagd om hier verandering in te brengen. Ondanks twee rode vlaggen en enkele virtual safety cars, behaalde Giovinazzi de negende positie. 

Na afloop van de Grand Prix van Saoedi-Arabië stond een zeer tevreden Giovinazzi Ziggo Sport te woord. "Het is alweer een tijdje geleden. Eindelijk hebben we weer punten gescoord die we verdienen." Regelmatig greep de Italiaan nét naast de punten en om die reden was hij erg voldaan over de race. "We hebben een aantal starts gehad en volgens mij heb ik iedere keer een aantal posities gewonnen. Ik ben heel blij en ook voor het team."

'Blij met de rode vlaggen'

De Italiaan gaf toe dat hij geen problemen had met de rode vlaggen. "Ik weet van mezelf dat ik vaak goed ben in de eerste ronde. Eigenlijk was ik wel blij om de rode vlaggen te zien aangezien ik de mogelijkheid kreeg om weer posities te winnen." Met het oog op de volgende race in Abu Dhabi, hoopt Giovinazzi wederom punten te scoren. Dit zal voorlopig ook de laatste Formule 1-race zijn voor de Italiaan aangezien hij in 2022 geen contract meer heeft bij een van de teams.

Lees ook: Top & Flop Grand Prix van Saoedie-Arabië, de race

Lees ook: Max Verstappen: "Ze verdienen niet één woord uit mijn mond"

Lees ook: Valtteri Bottas over P3: "Mentale en fysieke uitdaging"

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen