Arrivabene gelooft niet dat titelstrijd voorbij is

170077_sin

Dat de beide Ferrari’s zichzelf bij de start van de Grand Prix van Singapore uitschakelden was niet iets waar men bij Ferrari rekening mee had gehouden. Toch gelooft Ferrari-teambaas Maurizio Arrivabene niet dat de titelstrijd nu gelopen is.

Arrivabene roept de tifosi op om het ‘steigerende paard’ nog niet af te schrijven, al staat Sebastian Vettel 28 punten achter WK-leider Lewis Hamilton bij de coureurs en Ferrari 102 punten achter ten opzichte van Mercedes bij de constructeurs.

Volgens Arrivabene zijn er nog genoeg races te rijden dit seizoen. Zijn team zal de strijd zeker niet zomaar opgeven: “De strijd is nog niet voorbij, maar is er zeker niet makkelijker op geworden.”

Het zelfvertrouwen van de Ferrari-teambaas is groot, met nog zes races te gaan. “We zijn teleurgesteld voor onze fans, maar we komen terug. We hebben bewezen dat we een uitstekende wagen hebben en twee grote coureurs”, aldus Arrivabene. “We zullen blijven knokken tot de laatste bocht van de laatste Grand Prix van dit seizoen”, besluit de teambaas strijdbaar.

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Stel een vraag

Heb je een vraag voor Olav Mol? Stel hem dan hier!
Vraag insturen